Workshops

WORKSHOPSEen onvergetelijk vrijgezellenfeest, een geweldige ladiesnight, een uitje met je vriendinnen, een sweet 16, 

een homeparty, ...


De EventHoeve biedt heel wat orginele activiteiten* aan,

en heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. 


*Voor groepen vanaf vijf personen


' Girls just wanna have fun...'

De make-up workshop is een echte aanrader. Het was een zeer fijne avond. 🙂

Kim E.

 


Tip combi: Na deze activiteit zie je er geweldig uit voor één van onze fotoshoots en/of straal je van zelfvertrouwen voor een workshop 'Bashful Burlesque'. 


1. Magic Make-up


Hoe verzorg en reinig ik mijn huid? Welke foundation past bij mijn huidtype? Hoe breng ik de juiste oogschaduw aan? Waar breng ik blush aan? ...

Tijdens onze workshop make-up krijg je de nodige tips & tricks om nog stralender voor de dag te komen. Wat dacht je van een smokey-eye, business look, ... . We oefenen op een gelaatsfiche en gaan op zoek naar de juiste kleur voor jouw teint. Stap voor stap leggen we de basis voor een dagelijkse schoonheidsverzorging en een persoonlijke make-up look.


€50


Tip combi: Geef je zelfvertrouwen een boost door een Magic Make-up workshop bij te wonen en/of poseer in vintage burlesque stijl en geniet van een funny fotoshoot. Combineer deze workshop met een ontbijt of l(br)unch en geniet van tapjes aan onze bar.


2. Bashful burlesque


Zin om je volledig uit te leven tijdens je vrijgezellenfeest? Hilarische momenten verzekerd tijdens onze workshop burlesque. Onze choreografe leert jullie de basispassen van deze verleidingsdans en een korte choreografie, volledig aangepast aan jullie wensen. 


Burlesque dansen is een theatrale, humoristische vorm van amusement en is gericht om zo weinig mogelijk bloot te geven maar wel te verleiden. Kenmerkend zijn de prachtige kostuums en leuke attributen. €30

Tip Combi: Maak jezelf topmodel-proof tijdens de Magic Make-up workshop en/of oefen de origineelste poses in tijdens een oefensessie Bashful Burlesque. 


3. Funny fotoshoot


Waan je een echt topmodel en geniet met je vriendinnen van een professionele fotoshoot. Tijdens de shoot leer je poseren als een echt model en worden er zowel groeps- als individuele foto's gemaakt.

Het is een super leuke activiteit en jullie houden er een mooie en blijvende herinnering aan over. Nadien krijgt iedereen alle foto's van de shoot doorgestuurd, in hoge resolutie, bewerkt, zonder logo.
€ 35 


.

4. Flashy Flashmob

Wil je origineel uit de hoek komen tijdens je openingsdans, dansfeest, ceremonie, ...? Dan is een originele flashmob dè oplossing. Je kiest zelf de muziek en het niveau van de dans. Daarna gaan wij voor jou aan de slag en leren we alles stap voor stap aan. Plezier verzekerd!
Tip Combi: Maak jezelf topmodel-proof tijdens de Magic Make-up workshop en/of scoor de leukste foto's met jouw vriendinnen tijdens een fotoshoot€25

5. Fantastic First Dance


Wil je iedereen verbazen met een originele openingsdans? Ben je op zoek naar net dat tikkeltje meer? Kunnen jij en je partner wel wat dansles en ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij de EventHoeve aan het juiste adres. Tijdens verschillende privélessen stomen we je samen klaar voor de grote dag, volledig op maat, met muziek en stijl naar keuze, aangepast aan ieders niveau.


Tip Combi: Laat je vrienden en familie deel uitmaken van jullie openingsdans en kies voor een Flashy Flashmob 
€85/u
6. Op maat

Heb je specifieke wensen of vragen, wil je een teambuilding organiseren? Ben je op zoek naar een specifiek thema of iets origineels? Bij al deze vragen staat de EventHoeve jullie graag bij. Wij helpen je op weg en oganiseren alles tot in de puntjes.  We stellen een draaiboek op, waarin het verloop van de dag volledig uitgeschreven staat.

De EventHoeve staat in voor het organisatorische aspect en leidt alles in goede banen. Het enige wat jullie moeten doen ... ? Stralen en genieten!
€ op aanvraag


.

VOLG ONS


Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en volg ons op Facebook en Instagram

Copyright © Alle rechten voorbehouden