Workshops

Een cadeautje aan jezelf, een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een geweldige ladiesnight, een uitje met je vriendinnen, een sweet 16, een homeparty, ... . De EventHoeve biedt heel wat orginele activiteiten aan en heeft alles in huis om er een onvergetelijk moment van te maken.

Make-up Glam party   €60* p.p.


Tijdens de Glam party ga je zelf aan de slag om een perfecte make-up aan te brengen. Van een professionele make-up artiest krijg jij en je vriendinnen de nodige tips & tricks om nog stralender voor de dag te komen. Wat dacht je van een natural look, smokey-eye, glowing skin, ... .


We creëren stap voor stap de beste make-up look. Een glam party is de ideale activiteit voor jou en je vriendinnen om dan nadien helemaal opgemaakt een stapje in de wereld te zetten


*Inclusief: vanaf 4 personen, workshop +- 120 minuten, gratis parking, gebruik materiaal, gebruik minerale make-up, mini-fotoshoot, één digitale foto naar keuze, begeleiding door professionele make-up artist*

Exclusief: extra digitale fotobestanden €7 per bestand of volledige galerij aan voordelige pakketprijs.

Burlesque         €40* p.p.


Zin om je volledig uit te leven tijdens je vrijgezellenfeest? Of wil je gewoon eens helemaal uit de bol gaan met je vriendinnen? Hilarische momenten verzekerd tijdens onze workshop burlesque. Onze deskundige choreografe leert jullie de basispassen van deze verleidingsdans en een korte choreografie, volledig aangepast aan jullie wensen.


Burlesque dansen is een theatrale, humoristische vorm van amusement en is gericht om zo weinig mogelijk bloot te geven maar wel te verleiden. Kenmerkend zijn de prachtige kostuums en leuke attributen.


*

*Inclusief: workshop +- 90 minuten, gratis parking, gebruik kledij en props, mini-fotoshoot, één digitale foto naar keuze, begeleiding door professionele choreograaf.

Exclusief: extra digitale fotobestanden €7 per bestand of volledige galerij aan voordelige pakketprijs.

Openingsdans              €* 85 /u


Wil je iedereen verbazen met een originele openingsdans? Ben je op zoek naar net dat tikkeltje meer? Kunnen jij en je partner wel wat dansles en ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij de EventHoeve aan het juiste adres.


Tijdens verschillende privélessen stomen we je samen klaar voor de grote dag, volledig op maat, met muziek en stijl naar keuze, aangepast aan ieders niveau.