Over

EventHoeve?

De naam 'EventHoeve' verwijst enerzijds naar de authentieke, prachtige locatie en het gebouw. Anderzijds naar alle activiteiten die zij organiseert ter voorbereiding van jouw event.  De activiteiten en diensten van de EventHoeve kan je in drie grote thema's onderverdelen nl. fotografie, hair & make-up & academie. Elke activiteit is uniek op zich en maakt deel uit van het grote geheel, volg je even mee?


  • Onder het motto 'girls just wanna have fun' biedt de eventhoeve make-up-, burlesque- , fotoshootworkshop maat voor ladiesnights en vrijgezellige feestjes.
  • Nadien breekt de grote dag aan, de EventHoeve verzorgt je verlovingsfotografie, geeft jou en je vriendinnen het nodige zelfvertrouwen met professionele (bruids)make-up, feestkapsel én laat je stressvrij genieten van je dag door alle organisatie op zich te nemen. 
  • Na de wittebroodsweken zou het wel eens kunnen dat je je bolle buik ;) wil vereeuwigen op foto, voor altijd wil genieten van je spruit na een newbornshoot en de eerste verjaardag wil vieren met bvb. een cakemash.
  • De babytijd maakt al snel plaats voor glinsterende oogjes, speelduivels, wilde haren, lachende gezichtjes, koppigaards, buiten spelen, ... de leukste momenten vastgelegd tijdens een familie-, , communie-, of vriend(innen) fotoshoot


Samengevat... De EventHoeve staat voor authentiek, deskundig plezier!

#Deskundig


De EventHoeve staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Het EventHoeve team is samengesteld uit professionele, gediplomeerde en enthousiaste partners. Een fotograaf, make-up artists, een choreograaf, ... samen staan wij in voor het gehele proces van ontwikkeling, communicatie en uitvoering van de activiteiten, workshops en fotoshoots. We houden steeds rekening met uw noden, ervaring, feedback. 

#Plezier


Uw en ons plezier is onze drijfveer, onze passie. In onze hoeve creëren we een huiselijke sfeer en zetten we in op fun, teamspirit en verbondenheid. We zijn trots op onze persoonlijke aanpak die onze klanten steeds opnieuw waarderen. Al spelend met de kids mooie, ongedwongen foto's laten maken? Je uitleven en beste dancemoves bovenhalen tijdens een workshop burlesque? Je laten opmaken of zelf make-up leren aanbrengen met de nodige tips & tricks? Fun verzekerd!

'Today is a perfect day to start living your dreams'


Elke dag opnieuw brengen we het unieke concept van de EventHoeve in praktijk en bouwen we samen aan onze visie van authenticiteit, deskundigheid en vooral veel plezier. 

#Authentiek


De locatie waar de EventHoeve zich bevindt is zonder meer uniek te noemen. Een rustieke vierkantshoeve, die dateert uit 1748 werd volledig verbouwd en ingericht, inclusief professionele fotostudio, make-up kamer en vergaderzaal. Onze unieke locatie: "refugie der elfduizend maagden", dient tevens regelmatig als decor voor onze fotoshoots. Niet alleen de locatie maar ook onze activiteiten zijn origineel. Elke activiteit kan je zowel individueel als gecombineerd reserveren. Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem,  om tegemoet te komen aan al je wensen, werken we graag een activiteit uit op maat!