Over

“Opportunities don't happen, you create them. The harder the conflict, the more glorious the triumph”


Marijke Bache

(Fotograaf & zaakvoerder @EventHoeve)

Let's talk about us ...


Het moet nu ongeveer twee jaar geleden zijn dat mijn ondernemingszin werd geprikkeld. Ik besloot mijn ideeën, talenten en dromen om te zetten in een duidelijke visie en ging aan de slag met het uitbouwen van een concept rond make-up en fotografie. Heel eenvoudig gezegd, maar niet zo eenvoudig gedaan. 


Een businessplan maken, een visie uitschrijven, opleidingen volgen, een website maken, een fotostudio en make-up ruimte inrichten, enz. Kortom heel wat taken op mijn 'to do'-lijstje, maar voor een bezige bij als mezelf, oh zo leuk en uitdagend.

Het resultaat: een sterk concept met activiteiten voor en door vrouwen voor elk onvergetelijk moment in het leven. Vandaar ook de keuze voor het logo, dat staat voor 'empowering women', ieder uniek op haar eigen manier. 

Bij de EventHoeve kan je terecht voor allerhande activiteiten en diensten die in drie grote thema's onderveeld kunnen worden nl. fotografie, make-up & workshops. Elke activiteit is uniek op zich en maakt deel uit van het grote geheel, volg je even mee?


  • Onder het motto 'girls just wanna have fun' biedt de eventhoeve make-up-, burlesque- , fotoshootworkshops of workshops op maat aan voor ladiesnights en vrijgezellige feestjes.
  • Nadien breekt de grote dag aan, de EventHoeve verzorgt je verlovings-/huwelijksfotografie, geeft jou en je vriendinnen het nodige zelfvertrouwen met een professionele (bruids)make-up én laat je stressvrij genieten van je dag door alle organisatie op zich te nemen. 
  • Na de wittebroodsweken zou het wel eens kunnen dat je je bolle buik ;) wil vereeuwigen op foto, voor altijd wil genieten van je spruit na een newbornshoot en de eerste verjaardag wil vieren met bvb. een cakemash.
  • De babytijd maakt al snel plaats voor glinsterende oogjes, speelduivels, wilde haren, lachende gezichtjes, koppigaards, buiten spelen, ... de leukste momenten vastgelegd tijdens een familie-, , communie-, of vriend(innen) fotoshoot

“Leef nu en geniet”


Saar Vandegaer

(interieur, fashion & beautyblogger @nietzomaarsaar)

'Today is a perfect day to start living your dreams'


Elke dag opnieuw brengen we het unieke concept van de EventHoeve in praktijk en bouwen we samen aan onze visie van authenticiteit, deskundigheid en vooral veel plezier. 

#Authentiek


De locatie waar de EventHoeve zich bevindt is zonder meer uniek te noemen. Een rustieke vierkantshoeve, die dateert uit 1748 werd volledig verbouwd en ingericht, inclusief professionele fotostudio, make-up kamer en vergaderzaal. Onze unieke locatie: "refugie der elfduizend maagden", dient tevens regelmatig als decor voor onze fotoshoots. Niet alleen de locatie maar ook onze activiteiten zijn origineel. Elke activiteit kan je zowel individueel als gecombineerd reserveren. Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem,  om tegemoet te komen aan al je wensen, werken we graag een activiteit uit op maat! 

#Deskundig


De EventHoeve staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Het EventHoeve team is samengesteld uit professionele, gediplomeerde en enthousiaste partners. Een fotograaf, make-up artists, een choreograaf, ... samen staan wij in voor het gehele proces van ontwikkeling, communicatie en uitvoering van de activiteiten, workshops en fotoshoots. We houden steeds rekening met uw noden, ervaring, feedback. 

#Plezier


Uw en ons plezier is onze drijfveer, onze passie. In onze hoeve creëren we een huiselijke sfeer en zetten we in op fun, teamspirit en verbondenheid. We zijn trots op onze persoonlijke aanpak die onze klanten steeds opnieuw waarderen. Al spelend met de kids mooie, ongedwongen foto's laten maken? Je uitleven en beste dancemoves bovenhalen tijdens een workshop burlesque? Je laten opmaken of zelf make-up leren aanbrengen met de nodige tips & tricks? Fun verzekerd!

“Take more chances, dance more dances”


Yentl corremans

(Choreograaf & uitbaatster dansschool @Dynamik danceteam)

ONS AANBOD


Bij de EventHoeve kan je terecht voor allerhande activiteiten en diensten die in drie grote thema's onderveeld kunnen worden nl. fotografie, make-up & workshops.Fotografie


Jouw verhaal, jullie moment, pure emoties, onvoorwaardelijke liefde, hechte vriendschapsbanden, ... 

Bijzondere fotografie voor bijzondere momenten!


"Because every picture tells a story"


KLIK VOOR MEER INFO

Make-up


Heb je binnenkort een feestje, huwelijk of event waar je wil stralen? Droom je er al lang van om je professioneel te laten opmaken? Mooie make-up voor meer zelfvertrouwen!


"Life isn't perfect but make-up can be"


KLIK HIER VOOR MEER INFO

Workshops


Een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een geweldige ladies night, een uitje met je vriendinnen, een sweet 16, ... 

Originele activiteiten voor een geweldige tijd!


"Girls just wanna have fun"


KLIK HIER VOOR MEER INFO

Copyright © Alle rechten voorbehouden