(Bruids) Make-up


Heb je binnenkort een feestje en wil je je make-up en haren laten verzorgen door een professionele make-up artist?

Maak een afspraak bij de EventHoeve en neem plaats in de stoel van een professionele make-up artist. 

' Life isn't perfect but make-up can be...'

Super content van jullie service! Saar heeft ons perfect verzorgd met een make-up volledig naar onze wensen. Tot binnenkort

Wendy M.

1. Prep for Party


Heb je binnenkort een feestje of event waar je graag wil stralen? Droom je er al lang van om je eens professioneel te laten opmaken? Wil je je samen met vriendinnen klaarstomen voor een avondje uit?


Neem plaats in de stoel van onze professionele make-up artist, zij zorgt ervoor dat je piekfijn wordt opgemaakt en zal stralen.€50 (make-up)


2. Bridal make-up


Onze make-up artist zorgt ervoor dat jij schittert op je huwelijksdag en foto's. Tijdens een proefsessie enkele weken vooraf bespreken we wat je mooi vindt, kijken we welke kleuren en producten het best bij je passen, testen we op houdbaarheid en geven we extra schoonheidstips.


We nemen zoveel tijd als nodig is om jouw droommake-up te vinden. Zo ben je de dag zelf helemaal voorbereid en dien je enkel nog te stralen en te genieten.
€100 (2x bruidsmake-up)
3. One on One


Tijdens deze één-op-één make-up sessie krijg je de nodige tips & tricks om nog stralender voor de dag te komen. Wat dacht je van een natural daglook, een smokey-eye of partylook, ... .


We gaan op zoek naar de juiste kleur voor jouw teint en ogen. Stap voor stap leggen we de basis voor een dagelijkse, perfecte en persoonlijke make-up look.


Je leert zelf welke kleuren bij je passen en hoe je je eigen make-up kan aanbrengen.


€ 79 


.

 


Tip combi: Na deze activiteit zie je er geweldig uit voor één van onze fotoshoots en/of straal je van zelfvertrouwen voor een workshop 'Bashful Burlesque'. 


Verschillende goede tips & tricks ontdekt tijdens de make-up workshop => toffe belevenis! 👌


Aranka M.

“Supermooie make-up, volledig party proof. Die smokey eyes look wil ik tijdens een workshop zelf wel eens aanleren”


Nina V.

“Dankjewel voor de mooie naturel bruidsmake-up. Hele rustige, professionele aanpak. Alle stress verdween en gestraald heb ik”


Julie K.

Healthy skin

" Gezonde make-up voor een gezonde huid"


#Deskundigheid bij de EventHoeve is niet enkel van toepassing op onze medewerkers en diensten, maar ook op de producten waarmee we werken. 


De EventHoeve werkt steevast met de cruelty free mineralenmake-up van Bellapierre en de hypoallergene verzorgingsproducten van Bio Balance
VOLG ONS


Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en volg ons op Facebook en Instagram