About

About Me

Hoi, graag wil ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Marijke, ik ben 36 jaar en woon met mijn man, twee lieve zonen en Nala (de hond) in het pittoreske Hoegaarden. Mijn passie voor ondernemen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele activiteit in bijberoep. Als gediplomeerd fotograaf en make-up artieste leef ik me in mijn vrije tijd graag helemaal creatief uit tijdens fotoshoots en hou ik ervan bruidjes en dames mooi op te maken voor hun speciale dag. 


Onder de naam 'EventHoeve' bied ik allerhande diensten en activiteiten aan. Zo kan je bij ons terecht voor familie-, communie-, kinder-, ... fotografie. Ook verzorg ik met veel precisie jouw make-up voor een huwelijk of andere speciale gelegenheden en feesten. Tenslotte biedt de EventHoeve een heel gamma aan workshops (make-up, burlesque,...) en kan je in de academy terecht voor professionele make-up opleidingen. 


De EventHoeve staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Door mijn persoonlijke aanpak laat ik iedereen relaxed op de foto gaan. Plezier staat voorop in elke activiteit en zo maken we er steeds samen een leuk en ontspannend moment van, met mooie herinneringen voor later. 


                           #Authentiek #Deskundig #Plezier​


Contacteer me