Wie zijn we

Het EventHoeve Team

Professioneel & creatief

Marijke Bache


Als fiere mama van twee deugnieten, full-time werkend als beleidsondersteuner in een school voor secundair onderwijs én zaakvoerder van de Eventhoeve, kan ik niet anders dan mezelf te omschrijven als een bezige bij ;)

Ook tijdens mijn studentenjaren zocht ik uitdaging in het combineren van allerhande opleidingen: bachelor toerisme- en recreatiemanagement, lerarenopleiding, master in de pedagogie, animator in het jeugdwerk, fotografie, ... . 


Om al deze interesses en passies te combineren, ben ik aan de slag gegaan en al snel was 'De EventHoeve' geboren. Een concept waarin ik me kan uitleven in ondernemen, organiseren en pedagogie. Met als kers op de taart: plezier maken mét en vóór anderen. 


In de EventHoeve ben ik verantwoordelijk voor de algemene organisatie, neem ik de wedding- & partyplanning voor mijn rekening, alsook de fotografie en meidenfeestjes. In samenwerking met mijn partners zorgen wij steeds voor een vlot verloop van elke activiteit. Ons doel? Deskundig zijn in (uw en ons) plezier.


#Authentiek #Deskundig #Plezier

Yentl Corremans


Yentl is de huischoreograaf van de EventHoeve en verzorgt alle dansworkshops (Burlesque, openingsdans, flashmob, kidsdance... ).


Op 18-jarige leeftijd behaalde ze haar diploma van dansdocent bij Danskant VZW (2008). Twee jaar later studeerde ze af als dansinstructeur. Naast choreograaf bij de EventHoeve verzorgt Yentl mede de opleiding tot Dansanimator/Dansdocent. Hier brengt zij jonge dansdocenten de kneepjes van het vak bij. Yentl volgt op regelmatige basis extra bijscholingen. Dit om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends, stijlen én om meer vorm te geven aan haar danslessen en choreografieën.


Naast dans en haar eigen dansschool 'Dynamik danceteam', is Yentl gepassioneerd door onderwijs. Met twee professionele bachelors op zak (leerkracht lager onderwijs en maatschappelijk assistent) werkt Yentl als leerlingenbegeleider in een school voor secundair onderwijs. Deze job biedt de mogelijkheid om haar passie voor - en affiniteit met onderwijs, kinderen en zorg te combineren.


#Authentiek #Deskundig #Plezier

Saar Vandegaer - Niet Zomaar Saar


Hoe ik mezelf omschrijf? Op en top vrouwelijk! Met de nodige issues her en der. Maar ik heb wel een levensmotto en dat is dat ik nu leef. Dat ik ervan wil genieten en profiteren zoveel als mogelijk en liefst samen met mijn gezin!
Ik ben 34 jaar en dit jaar 12 jaar getrouwd met Tim. Samen hebben we 2 kindjes, Gijs is 7 jaar en Ivonne 5 jaar. We wonen nu zo een 8 jaar in ons eigen huis. Ik heb zelf een professionele achtergrond in ‘Bedrijfscommunicatie-Reclame’. Dit jaar ben ik 10 jaar zelfstandige Interieurstyliste.

Het beauty-luikje is eentje waar ik al wat langer mee bezig ben. Altijd op zoek naar leuke tips en tutorials. Zo probeerde ik van alles uit. Ik beschouw ‘Audrey Hepburn’ & 'Coco Chanel' als absolute stijliconen voor 
mezelf. Het tijdloze, glamoureuse, the little black dress,…het is iets wat ik altijd prachtig zal vinden. Dus je zal mij vaak in zwarte of donkere kleding spotten met een kleuraccent of iets fel voor wat extra drama. Anderzijds kan ik afhankelijk van mijn stemming ook eens voor het romantische kiezen wat roosjes, rood, rode lippen enz. Ik wil mijn vergaarde kennis en ervaring op vlak van visagie en skincare graag delen tijdens mijn workshops.


#Authentiek #Deskundig #Plezier

Beschik jij over creatieve, professionele competenties en wil je graag deel uitmaken van het EventHoeve team? Dit kan! De EventHoeve werkt graag samen en steeds op zoek naar innovatieve, originele activeiten om haar aanbod uit te breiden. Ben jij de deskundige partner die we zoeken? Neem dan zeker contact op.

Like us on Facebook & Instagram, it's the best way to stay in touch!